SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

lexus-logo

Begagnade Lexus till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att köpa Lexus är för många synonymt med hög komfort och finstämda motorer. Toyotas lyxdivision var länge det mest sålda lyxbilsmärket i USA och lanserades från början för att konkurrera med bland andra Cadillac. Vill du köpa begagnad Lexus så finns flertalet modeller att välja bland idag – allt ifrån den mindre IS-modellen till den stora SUV:en RX. Vill du köpa en Lexus gör vi på Kvdbil det enkelt att hitta bland vårt utbud av begagnade bilar.

Vi på Kvdbil hjälper dig även sälja din Lexus. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Lexus, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Lexus från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

För det högsta i lyx och elegans är den första bilen man tänker på så klart en Lexus, Toyotas flaggskepp inom lyxbilssegmentet. Det japanska märket Lexus kom först till 1989 med deras första modell Lexus LS. Lexus har länge varit en av USA:s bäst säljande lyxbilsmärken och varit en stark konkurrent till bland annat BMW och Audi. År 2005 valde Lexus att lansera märket i sitt eget hemland Japan. På senare år har man utvecklat en rad olika modeller och utföranden. Lexus finns i olika storleksklasser där man enkelt kan se vilken familj modellen tillhör genom de olika beteckningar som finns. En av Lexus mest sålda modeller i Sverige är IS 300 i mellanklass kategorin som började först säljas 1999 i Europa. Bland de olika serier som Lexus marknadsför i Sverige är Lexus LS 600 den största och kanske dyraste modellen som erbjuder extra hög komfort. Även en marknad för SUV:ar och Crossovers har utvecklats där två utav modellerna som säljs i Sverige är Lexus RX450h och NX 300h. Det finns således en god marknad för Lexus med många olika modeller att tilltala den som vill ha en riktig lyxbil.

Köpa begagnad Lexus

Om du ska köpa en begagnad Lexus så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Lexus till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Lexus

Är du ute efter att sälja en begagnad Lexus? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Lexus. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Lexus här.

ContactIconKontakt