SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo till salu – Köp via auktion eller till fast pris

På Kvdbil kan du enkelt få hjälp med att köpa och sälja Volvo. Volvo är ett utav de bilmärken som vi säljer mest av varje år, vi sålde mer än 4200 stycken förra året. Det finns även andra märken att välja på hos oss. Förra året såg vi till att runt 26 000 fordon bytte ägare. Det är mycket som ska till när man ska sälja en begagnad bil. Vi på Kvdbil tar hand om allt, inklusive all marknadsföring, visning av din Volvo för potentiella köpare, en noggrann fordonsinspektion, tvätt, städ, ägarbyte, leverans av bilen till den nya ägaren och till slut snabb och säker utbetalning av köpeskillingen. Kvdbil sköter hela försäljningen åt dig!

131 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 131 träffar

Namnet Volvo är latin och betyder "Jag rullar". Som ett av Sveriges största exportföretag har Volvo tillverkat bilar sedan 1926. Som varumärke är ”Volvo Cars” kanske det företag som flest i utlandet tänker på jämte IKEA och ABBA när de tänker på Sverige.

Genom att tillverka bilar för allmänheten och med säkerhet i fokus har Volvo blivit en kär del i det svenska folkhemmet och fortsätter att vara ett populärt val på bilmarknaden. Numera ägs företaget utav den kinesiska koncernen Geely, dock har man kvar den största delen av sin produktion på Torslandafabriken i Göteborg. Sedan första bilen som Volvo tillverkade, rullade av bandet har företaget lyckats göra några riktigt klassiska bilar. Bara för att nämna några få har vi Amazonen med sitt distinkta utseende och härliga former. Även Volvo P1800 som var del av filmen "Helgonet" med Roger Moore i huvudrollen, är en klassiker. Modellerna Volvo 240, 740 och 850 har även satt stort prägel på bilvärlden.

Med den typiska något mer fyrkantiga designen är det enkelt att veta att det är en Volvo det handlar om. På senare år har vi den mycket omtyckta familjebilen Volvo V70 som tillverkats i över 20 år. Volvo V70 tillverkades för första gången år 1997 och har sedan dess funnits i olika versioner samt med en mängd olika tillbehörspaket som t.ex. Volvo V70 R- och Volvo V70 Classic-utföranden.

I senaste generationen Volvomodeller finns ett brett spann utav olika modeller, med allt från deras minsta modell V40 som är en halvkombi, som för många är den perfekta stadsbilen genom sin smarta teknik och enkelhet att köra. Volvos största modell är den mäktiga Volvo XC90 som med sin exklusivitet, höga standard samt snygga och rena design har varit en försäljningssuccé sedan 2002 då den först lanserades. Trots sin storlek känns den inte särskilt klumpig och är relativt smidig att köra. På den senaste generationen XC90 som började säljas 2015 finns det flera motoralternativ inklusive bensin, diesel och hybrid (el/bensin). En annan modell från Volvo är den framgångsrika SUV-modellen Volvo XC60. Modellen är något mindre än XC90, och med samma fina köregenskaper har modellen, sedan den lanserades 2008, varit prisad för sin eleganta design.

En utav Volvos mest eleganta och kanske snyggaste modeller på marknaden just nu är Volvo V90 samt sedan-versionen Volvo S90. Med det snygga utseendet har Volvo valt att blanda det senaste inom teknik med ett nytt formspråk och lyckats skapa en väldigt fin bil som är både visuellt tilltalande och härligt att köra. Volvo rullar på och vi lär säkert få se fler banbrytande och populära Volvomodeller i framtiden.

Köpa begagnad Volvo

Om du ska köpa en begagnad Volvo så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo här.

ContactIconKontakt