SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo XC90 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo XC90. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo XC90. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo XC90, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo XC90 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo XC90 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo XC90 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

11 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 11 av 11 träffar

Den stora och mäktiga Volvo XC90 med sin exklusivitet, höga standard samt snygga och rena design har varit en försäljningssuccé sedan 2002 då den först lanserades. Trots sin storlek känns den inte särskilt klumpig och är relativt smidig att köra. Volvo XC90 kännetecknas av sin rymlighet och mångsidighet där det går att få modellen med upp till sju sittplatser med möjlighet att individuellt ställa andra stolsraden i längsled. Rymligheten i en Volvo XC90 förstärks med att ryggstöden i båda stolsraderna kan fällas ner för att skapa ett lastutrymme på 1868 liter. På den senaste generationen XC90 som började säljas 2015 finns det flera motoralternativ inklusive bensin, diesel och hybrid (el/bensin). Ett utav de smartare motoralternativen som man kan välja på nya XC90 är den mycket omtalade T8 Twin Engine AWD-motorn där du får kraften som en sportbil men utsläpp som en stadsbil. Här har Volvo lyckats balansera kraft med effektivitet för att få så lågt CO2-utsläpp som möjligt. Motorn arbetar effektivt genom en drivlina med både bensinmotor för extra kraft när man behöver det, och elmotor när man kör lugnt i stadstrafiken. Att kunna komma ner till 0,25 l/mil i bensinförbrukning med T8 Twin Engine är inte dåligt för en bil med sammanlagt 408 hästkrafter. Några andra motoralternativ är dieselvarianten D5 AWD med upp till 235 hästkrafter. För bensin finns lite fler alternative och där hittar man T5 AWD med en effekt på 235 hästkrafter samt T6 AWD som har en något större effekt på 310 hästkrafter. Detta gör att modellen passar bra till en mångfald av olika bilförare då det finns en mängd olika motoralternativ att välja på. XC90 kommer även med en rad olika utrustningsalternativ och prisnivåer, bland annat Momentum om man vill satsa på komfort och säkerhet eller Inscription som har något lyxigare detaljer, utseende och känsla. Med Excellence-paketet får du det bästa från samtliga paket och lyx är bara förnamnet. För en mer sportig och dynamisk bil kan man välja till R-Design för ett riktigt tufft utseende. En annan modell som finns är Volvo XC60 som liknar XC90 men är storleksmässigt mindre. Som många andra Volvomodeller så är både Volvo XC90 och XC60 extra populära på begagnatmarknaden. Några andra modeller som konkurrerar i samma klass som Volvo XC90 är Audi Q7 och BMW X5.

Köpa begagnad Volvo XC90

Om du ska köpa en begagnad Volvo XC90 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo XC90 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo XC90

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo XC90? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo XC90. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo XC90 här.

ContactIconKontakt