SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo XC60 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo XC60. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo XC60. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo XC60, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo XC60 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo XC60 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo XC60 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

31 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 31 träffar

En av Volvos mest framgångsrika SUV-modeller är Volvo XC60. Modellen är något mindre än XC90, och med samma fina köregenskaper har modellen, sedan den lanserades 2008, varit prisad för sin eleganta design.

Första generationens XC60 har länge varit en av Volvos mest sålda SUV-modeller i vad som kallas ”premium SUV-klassen” i Europa. Modellen har stått för nästan en tredjedel av Volvos försäljning. Detta har naturligtvis lett till att det finns en hel del Volvo XC60 på begagnatmarknaden idag.

Med andra generationens Volvo XC60, som lanserades 2017, valde Volvo att förbättra en redan väldigt bra modell med bland annat smartare teknik och en ännu högre säkerhetsnivå. I och med att det under lång tid sålts många Volvo XC60, fanns höga förväntningar på den senaste generationen Volvo XC60. Modellen har en mängd olika motoralternativ och i likhet med Volvo XC90 har man även möjlighet att välja till motoralternativet T8, där du får motorkraften som en sportbil men utsläpp som en stadsbil. Detta motoralternativ arbetar genom en drivlina med både en bensinmotor för extra kraft när man behöver det och en elmotor när man bara kör lite lugnare i stadstrafiken.

Numera tillverkas Volvo XC60 också i en Classic-version med bland annat Classic Kinetic, Classic Momentum, Classic Summum och Classic R- Design. Några konkurrenter i samma modellklass är bland annat Audi Q5 och BMW X3.

Köpa begagnad Volvo XC60

Om du ska köpa en begagnad Volvo XC60 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo XC60 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo XC60

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo XC60? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo XC60. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo XC60 här.

ContactIconKontakt