SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo V60 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo V60. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo V60. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo V60, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo V60 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo V60 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo V60 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

43 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 43 träffar

Som uppföljare till den något föråldrade Volvo V50 blev Volvo V60 år 2010 ersättare till denna modell. Karaktären från Volvo V50 finns kvar fast i ett betydligt modernare utförande. Tre år efter lanseringen valde även Volvo att göra några mindre ändringar på karossen, vilket ledde till ett nytt utseende av bilens front och även instrumenteringen förändrades.

Som många andra Volvomodeller finns Volvo V60 med en mängd olika motoralternativ och utföranden. På den nyaste generationen kan man välja bland såväl bensin och diesel, samt Bi-Fuel som standard-drivmedel. Volvo V60 har en motor som sticker ut och 2015 vann man pris för värdens bästa motor. Ett flertal olika modellutföranden finns på marknaden, bland annat Volvo V60 Momentum med säkerhet och komfort i fokus samt Summun med extra mycket tillval och R-Design för den som vill ha ett sportigare alternativ. Även fyrhjulsdrift finns som ett alternativ genom Volvo V60 Cross Country, där AWD-tekniken låter bilen få kraft från alla fyra hjulen. Volvo har alltid varit kända för säkerhet och har därmed lagt mycket kraft på att göra V60 till en extremt säker bil på marknaden.

Köpa begagnad Volvo V60

Om du ska köpa en begagnad Volvo V60 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo V60 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo V60

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo V60? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo V60. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo V60 här.

ContactIconKontakt