SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo XC70 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo XC70. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo XC70. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo XC70, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo XC70 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo XC70 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo XC70 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

Volvo XC70 som tillverkades i 3 generationer är nära besläktad med den mycket omtyckta Volvo V70 då första generationen skulle gå under namnet Volvo V70 Cross Country som lanserades 1997 och var en grundsten till alla Volvos modeller med fyrhjulsdrift. Modellen var den bil som skulle lägga grunden för Volvos SUV segmentet däribland Volvo XC90 med sin exklusivitet samt snygga och rena design. Andra generationen skulle vara första gången modellen gick under namnet Volvo XC70 och inte Volvo V70XC. Detta till stor del på grund av valet att ge sig in på SUV-segmentet med bland annat Volvo XC90. På senaste generationen konkurrerar Volvo genom att erbjuda samma sorts egenskaper som Audi A6 Allroad Quattro och Subaru Outback. Som med nästan alla Volvomodeller finns Volvo XC70 med en bred linje utav olika motoralternativ inklusive både bensin- och dieselmotorer med allt från en T6 AWD med 304 hästkrafter till dieselalternativen där det finns fler utförande att välja på. I denna kategori kan man välja allt från D3 motorerna ända upp till en D5 som är en rak femcylindrig motor med turboeffekt. 2016 slutade den långlivade modellen produceras på Torslandafabriken men är fortfarande en omtyckt bil bland sina ägare och det finns en hel del exemplar på begagnatmarknaden.

Köpa begagnad Volvo XC70

Om du ska köpa en begagnad Volvo XC70 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo XC70 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo XC70

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo XC70? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo XC70. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo XC70 här.

ContactIconKontakt