SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

subaru-logo

Begagnade Subaru Outback till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Subaru Outback. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Subaru Outback. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Subaru Outback, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Subaru Outback från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Subaru Outback gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Subaru Outback då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Subaru Outback är en fyrhjulsdriven crossover som bygger på samma plattform som Subaru Legacy. Modellen konkurrerar och är i samma klass som bland annat Nissan X-trail, Volvo XC70. 1994 lanserades första generationen Subaru Outback som fanns med två olika motoralternativ: en 2.2 eller 2.5 liters bensinmotor. Det dröjde till 1998 då andra generationen Subaru Outback kom till och en av de största skillnaderna var att det nu var möjligt att få modellen med ett betydligt kraftfullare 3.0 liters motor. 2003 var det dags för tredje generationen och även här kom det till lite fler motoralternativ jämfört med föregående generationer, bland annat en 2.0 liters dieselmotor på 150 hk. 2009 var det dags för fjärde generationen vilket resulterade i att även denna generation fick ett nytt tillskott med bland annat en 3.6 liters bensinmotor med en effekt på 260 hk. Femte och senaste generationen som lanserades 2015 finns i både bensin- och dieselutföranden. Här går det att välja mellan en 2.0 liters dieseldriven 4-cylindrig boxermotor med turbo på 150 hk eller en bensindriven 2.5 liters 4-cylindrig boxermotor på 175 hk. Senaste generationen finns i tre olika versioner med Subaru Outback Base, Ridge samt Summit. Även säkerheten är något Subaru har arbetat hårt med då senaste generationen och förgående generationen av Subaru Outback har fått 5 stjärnor från EuroNCAP för sin säkerhet.

Köpa begagnad Subaru Outback

Om du ska köpa en begagnad Subaru Outback så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Subaru Outback till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Subaru Outback

Är du ute efter att sälja en begagnad Subaru Outback? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Subaru Outback. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Subaru Outback här.

ContactIconKontakt