SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

subaru-logo

Begagnade Subaru Legacy till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Subaru Legacy. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Subaru Legacy. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Subaru Legacy, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Subaru Legacy från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Subaru Legacy gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Subaru Legacy då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Subaru Legacy presenterades första gången för svenska kunder år 1990 och denna generation ett karaktäriseras av en lång och bred huv, små lyktor och kantiga taklinjer vilket var vanliga designgrepp för tiden. Den fanns som både sedan och kombi (varav kombimodellen är vanligast i Sverige) och detta är genomgående för alla generationer. Kombimodellen har tilläggsnamnet Outback och samtliga bilar är fyrhjulsdrivna, även de tidiga modellerna från 1990-talet, vilket för tiden var ovanligt. De första generationerna hade endast bensinmotorer medan de senare även går att få med dieselval på vissa marknader, däribland den svenska. Den andra generationen kom ut redan fyra år efter den första och tredje generationen redan till år 1998. I likhet med Honda har Subaru flitigt introducerat nya generationer av sina bilmodeller, ibland kring vart femte år, vilket kan jämföras med många europeiska konkurrenter vars bilmodeller har en livscykel på ungefär det dubbla. De vanligaste bilarna på begagnatmarknaden idag är femte, sjätte- och sjunde generationens Subaru Legacy varav den sistnämnda debuterade år 2020 och finns då endast som Outback (kombimodell) med bensin- eller hybridmotor, i detta fall elmotorer som hjälpmotorer till en bensindriven 2,5-litersmotor.

Köpa begagnad Subaru Legacy

Om du ska köpa en begagnad Subaru Legacy så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Subaru Legacy till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Subaru Legacy

Är du ute efter att sälja en begagnad Subaru Legacy? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Subaru Legacy. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Subaru Legacy här.

ContactIconKontakt