SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

subaru-logo

Begagnade Subaru Forester till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Subaru Forester. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Subaru Forester. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Subaru Forester, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Subaru Forester från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Subaru Forester gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Subaru Forester då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

Subaru Forester är en omtyckt SUV och åtnjuter kunders lojalitet – många går inte ifrån modellen utan byter till nyare när det är dags att avyttra den gamla. Subaru var en pionjär inom användbar fyrhjulsdrift hämtad från rallysport och Forester presenterades till årsmodell 1997. Tillsammans med fyrhjulsdriften och en generös standardutrustning blev den snabbt populär på den viktiga amerikanska marknaden men såldes en hel del även på den svenska marknaden. Den andra generationen av bilmodellen kom till årsmodell 2002 och var en teknisk vidareutveckling baserad på dåtida chassit till Subaru Impreza. Bilen påminde mycket om den tidigare generationen men var under skalet i stora delar ny. Chassit styvades upp och och flertalet delar gjordes i lättviktsmaterial vilket gav bättre köregenskaper än tidigare. Subaru Forester är inte en bil med mjuk fjädring och sävligare understyrning utan känns fast och sportig. Den tredje generationen lanserades 2007 och höll fram till 2012. Denna gång såg bilen radikalt annorlunda ut än sina föregångare och hade också vuxit till yttermåtten. Fyrhjulsdriften och de mer ”fasta” köregenskaperna fanns kvar tillsammans med en generös standardutrustning i grundutförande. Skillnaden var att Subaru Forester nu blev vanlig med dieselmotor på grund av de nya skattereglerna som trädde i kraft under tredje generationens livscykel. Det rör sig om en turbodiesel på 2 liter och 144 hästkrafter. Den fjärde generationen lanserades till årsmodell 2012 och har snarlika egenskaper samt inner- och yttermått som sin föregångare. Interiören är på sedvanligt japanskt sätt ganska sparsmakad men ger känsla av hög detaljkvalitet. Tillsammans med fast fjädring och direkt styrning ger Forester det kanske sportigaste intrycket av bilarna i sin klass även i denna generation. Denna modell återfinns främst med bensinmotorer på den svenska marknaden vilka blev allt populärare sedan flera europeiska storstäder införde restriktioner mot dieseldrivna fordon i vissa områden. De bensindrivna varianterna är ungefär dubbelt så vanliga som dieselbilarna.

Köpa begagnad Subaru Forester

Om du ska köpa en begagnad Subaru Forester så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Subaru Forester till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Subaru Forester

Är du ute efter att sälja en begagnad Subaru Forester? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Subaru Forester. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Subaru Forester här.

ContactIconKontakt