SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

subaru-logo

Begagnade Subaru till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil kan konsten sälja bilar på våra auktioner. Köparen och säljaren får ett bra pris och slipper allt krångel. En klar win win situation. Hela 280 stycken Subaru sålda förra året betyder många nöjda kunder. Du vill gärna sälja din Subaru men vet inte om du har tid och ork med hela försäljningsprocessen själv. Du kan undvika alla jobbiga moment genom att låta Kvdbil ta hand om det hela åt dig. Vi på Kvdbil erbjuder en rad tjänster såsom in- och utvändig tvätt, en ordentlig inspektion av bilens skick, all marknadsföring, ägarbyte och leverans av bilen till den nya ägaren. Kvdbil sköter hela försäljningen och du behöver inte vänta på att pengarna kommer snabbt och säkert till ditt konto.

8 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 8 av 8 träffar

Ända sedan 1958 har Subaru producerat en mängd olika bilar och även varit en av Japans största flygplanstillverkare (Nakajima Aircraft). Första bilen skulle bli Subaru 360. Under 1980-talet var det stor satsning inom rally.

En av de kanske mest kända modeller är Subaru Impreza som först kom till 1992 och har länge varit känd inom rally sammanhang. Subaru Impreza har körts av många kända rallyförare som tex Collin McCrae som anses vara en av de bästa rallyförarna i världen genom tiderna. Vill man ha en riktigt sportig bil ska man välja en Subaru WRX STI med 280 – 300 hästkrafter under huven och dessutom välja till den kännetecknande stora vingen som många förknippar med den tidigare Imprezan.

I grund och botten så använder sig Subaru av en symmetrisk fyrhjulsdrift och boxmotorer i de flesta modellerna. Detta ger Subaru en bättre väghållning då den sänker bilens tyngdpunkt och gör körupplevelsen till en riktig fröjd på vägarna. På senare år har man valt att producera olika kategorier av bilar men två som sticker ut försäljningsmässigt i Sverige är suvarna Subaru Forester med fyrhjulsdrift som standard samt Subaru Outback som länge varit en utav Subarus mer populära modeller och toppat olika listor bland att vara en modell som har flest nöjda ägare.

Köpa begagnad Subaru

Om du ska köpa en begagnad Subaru så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Subaru till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Subaru

Är du ute efter att sälja en begagnad Subaru? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Subaru. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Subaru här.

ContactIconKontakt