SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mini-logo

Begagnade MINI till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Du hittar många MINI Cooper på våra bilauktioner. Föregående år fanns det över 120 stycken MINI Cooper på kvdbil.se. Har du tid med allt det innebär att sälja eller köpa en MINI Cooper privat? Om svaret är nej skall du låta Kvdbil sköta hela ruljansen för dig. Många jobbiga moment med att sälja din begagnade MINI Cooper slipper du genom att låta Kvdbil ta hand om allt. Vi fixar bl.a. in- och utvändig tvätt, visning av din bil till intresserade spekulanter inklusive en utförlig och pålitlig fordonstest, marknadsföringen, hela försäljningen, ägarbyte och leverans till den nya ägaren samt snabb och säker överföring av köpeskillingen till ditt konto.

10 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 10 av 10 träffar

Man känner lätt igen en MINI då den har ett distinkt utseende och tar inte mycket plats på vägarna. MINI kom till först 1959 då man i England ville producera en bil som var bensinsnål då oljepriserna hade skjutit i höjden. Med sin tvärställde motor och hjulen långt ut i hörnen var det en revolution i sättet att tillverka småbilar. Ändå sedan 60-talet har MINI ansetts vara en ikon inom brittisk popkultur, körs av ägare ur alla samhällsklasser och syns ofta på racingbanan.

Liten, rolig och smidig ger bilen lite av en go-kart känsla. Den moderna MININ som i stort sätt inte ändrat sitt unika utseende, tillverkas numera av BMW som två-, tre- och fem dörrars samt finns som en cabrioletmodell och med fyrhjulsdrift. MINI erbjuder en rad olika utföranden med bland annat modellen MINI Clubman som är mer som en combi och MINI Countryman för den som vill ha en mindre stadsbil men klara av en tuffare terräng när det väl behövs.

För att maxa körupplevelsen kan man välja värsting modell MINI John Cooper Works med 231 hästar under huven som gör att John Cooper presterar lika bra på vägarna som på banan. Vill man ha en bil som sticker ut och är rolig att köra ska man klart ta sig en funderare på en MINI.

Köpa begagnad MINI

Om du ska köpa en begagnad MINI så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av MINI till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad MINI

Är du ute efter att sälja en begagnad MINI? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din MINI. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade MINI här.

MINImodeller

ContactIconKontakt