SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

polestar-logo

Begagnade Polestar till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Polestar har seglat upp som en populär uppstickare i bland elbilarna i premiumsegmentet. Polestar ägs sedan 2015 av Volvo, vilka i sin tur ägs av Geely. Att köpa en begagnad Polestar innebär att man köper antingen hybriden Polestar 1 eller helt eldrivna Polestar 2 eller Polestar 3. Hos Kvdbil kan du köpa en begagnad Polestar, alltid testad av proffs. Ska du sälja din Polestar sköter vi hela försäljningen åt dig, från tvätt och fotografering till leverans och ser till att du får pengarna på kontot.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

Köpa begagnad Polestar

Om du ska köpa en begagnad Polestar så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Polestar till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Polestar

Är du ute efter att sälja en begagnad Polestar? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Polestar. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Polestar här.

Polestarmodeller

ContactIconKontakt