SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Många anser att köpa en ny eller begagnad BMW är att välja körglädje. Med bakhjulsdrivna, vassa och effektiva bilar har märket flyttat fram sina positioner avsevärt de senaste decennierna. De vanligaste modellerna idag är BMW 5-serie och 3-serie. På kvdbil kan du köpa begagnade BMW-modeller och hittar alltid ett brett utbud.

45 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 45 träffar

Historien bakom BMW

BMW eller Bayerischen Motoren-Werke som förkortningen står för, är ett tyskt företag som grundades 1916. Genom åren har BMW producerat en mängd olika fordon och anses vara en av de ledande tillverkarna inom segmentet premiumbilar runt om i världen. BMW är även moderbolag till en rad olika märken som bland annat Rolls Royce och Mini. På så vis har företaget kunnat nå ut till en ännu bredare marknad och kunnat stärka sin position bland konkurrenterna.

Att tänka på inför ett köp av begagnad BMW

Vill man ha en sportig bakhjulsdriven bil kan man klart välja en BMW för dess köregenskaper och en bra funktionalitet. BMW har även modellen xDrive för den som vill ha fyrhjulsdrift. Med BMW kan man välja mellan bland annat sedan, kombi, cabriolet och coupé samt suvar som erbjuder stor variation på olika modeller och köregenskaper. För extra sportiga varianter finns bland annat M-serien. Under åren har BMW producerat många populära modeller som bland annat 3-serien och 5-serien samt deras största sedanmodell 7-serien för den som vill ha en riktig lyxkryssare på vägarna. Även en rad olika suvar finns i BMW:s produktion där man hittar allt från deras minsta modell i serien X1 till deras största modell X6. Under senare år har företaget även börjat ge sig in mer och mer på marknaden för el- och hybridbilar som exempelvis modellen BMW i3 som är en mindre stadsbil och i8 som riktar sig till den som vill ha en något sportigare variant.

Köpa begagnad BMW

Om du ska köpa en begagnad BMW så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW här.

ContactIconKontakt