SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW X6 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW X6. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW X6. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW X6, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW X6 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW X6 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW X6 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

BMW:s monster på vägarna även kallad BMW X6 har funnits på marknaden sedan 2008 med (E-71) karossen. X6 är en modell som tar stor plats och får många blickar när man ser den rullar förbi. Storleksmässigt är den i samma klass som BMW lyx sedan BMW 7-serien dock i en annan skepnad. Men sin tuffa och mäktiga design ser det ut som att bilen har styrketränat fast med mycket eleganta drag. Trots sin storlek har modellen väldigt fina köregenskaper och gör den till en premium SUV i en klass för sig. För att orka leverera den kraften som X6 behöver kommer modellen med olika motoralternativ med bland annat Twinpower Turbomotorer. I seriens toppmodell är inget mindre än M-modellen för en riktigt vass sport SUV på marknaden. Om X6 känns för stor kan man känna sig lugn då BMW erbjuder en rad olika modeller i samma serie som är betydligt mindre som bland annat BMW X5 och BMW X3 samt deras minsta modell BMW X1. Vill man ha ett annat bilmärke så finns det stora likheter med bland annat Mercedes GLE som är i samma storleksklass och även den en värsting SUV.

Köpa begagnad BMW X6

Om du ska köpa en begagnad BMW X6 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW X6 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW X6

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW X6? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW X6. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW X6 här.

ContactIconKontakt