SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW I4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att ställa in siktet på en begagnad BMW i4 innebär att du funderar på en relativt modern elbil med gedigen prestanda och en särprägel som andas både innovation och kvalitet. BMW i4 är en bil med många ansikten, där du kan välja mellan det mer återhållsamma instegsalternativet i4 eDrive40, eDrive40 med M Sport paket och den mer kraftfulla i4 M50 med M Performance-detaljer för dem som söker en sportigare upplevelse.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Elbilens hjärta och räckvidd

Hjärtat i en BMW i4 är dess litiumjonbatterier, vilka är snyggt inbäddade i bilens golvstruktur. Batterikapaciteten för både i4 eDrive40 och i4 M50 når upp till 83,9 kWh brutto, och det är  nettokapaciteten på 80,7 kWh som ger bilen dess imponerande räckvidd. Du kan förvänta dig upp till 59 mil på en enda laddning med instegsmodellen i4 eDrive40. Tack vare den höga nyttjandegraden av batterikapaciteten blir räckviddsångest sällan ett problem. För en begagnad BMW i4 är detta en viktig punkt, då batteriets hälsa är avgörande för upplevelsen och ekonomin i bilägandet.

Prestanda för njutbar körning

Med två elmotorer som kombinerat levererar 544 hästkrafter och en acceleration från 0 till 100 km/h på blott 3,9 sekunder, är BMW i4 M50 en elbil som kan mäta sig med många konventionella sportbilar. För en begagnad BMW i4 M50 är räckvidden något kortare på grund av den högre energiförbrukningen, men fortfarande imponerande med upp till 51 mil enligt WLTP-körcykeln. Och om du slår till på ett begagnat exemplar, är prisskillnaden jämfört med nypriset något att uppskatta.

Att ladda din BMW i4

Laddningen är en väsentlig aspekt av att äga en elbil. En begagnad BMW i4 erbjuder snabbladdning där du kan nå 80 procent av lagringskapaciteten på bara 31 minuter om du använder en DC-snabbladdare. Hemmavid, med AC-laddning, når du full laddning från tomt på under åtta och en halv timme. Dessa tider kan variera för en begagnad modell beroende på batteriets skick och tidigare användning.

BMW i4 är inte bara en prestandamaskin, utan glänser också i det tekniska utförandet. Med en 400-volts arkitektur och smarta lösningar för temperaturstyrning, både för kupé och batteri, understryker BMW:s engagemang för en hållbar framtid. Märket har även lyckats minska andelen kobolt i batterierna, vilket är en viktig miljömässig och etisk framgång.

Köp en begagnad BMW i4 med rätt utrustning

När du letar efter en begagnad BMW i4, tänk på att tidigare ägare kan ha valt till extrautrustning som kan påverka priset och köregenskaperna. En BMW i4 kan komma med luftfjädring bak, autentiskt motorljud, och till och med en dragkrok som klarar av att dra upp till 1 600 kilo.

BMW i4 är en bil som erbjuder kraftfull prestanda, lång räckvidd och de senaste laddningsmöjligheterna. Oavsett om du väljer instegsmodellen, sportmodellen eller prestandaversionen, är en begagnad BMW i4 en bil som lovar en förstklassig och miljövänlig körupplevelse utan att kompromissa med känslan av ren körglädje.

ContactIconKontakt