SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

bmw-logo

Begagnade BMW 1-serien till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din BMW 1-serien. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen BMW 1-serien. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din BMW 1-serien, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din BMW 1-serien från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en BMW 1-serien gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av BMW 1-serien då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

En tid tillbaka fanns kompaktbilar endast som budgetbilar även om flertalet försök under tiderna gjorts för att lansera mindre bilar från prestigemärken och premiumfabrikörer. Ett exempel är Cadillac som omarbetade befintliga, mindre GM-modeller från tillverkare som Opel för att sedan lansera dessa under Cadillacs modellprogram. Det var inte förrän i början av 2000-talet som mindre premiumbilar fick ett uppsving och blev ett segment att räkna hem på.

En av pionjärerna, och kanske en av de mest omtyckta i klassen, är BMW 1-serie (och även 2-serie) som såg dagens ljus första gången till årsmodell 2004. Mercedes A-klass hade då funnits sedan flera år tillbaka men saknade de sportiga ambitionerna som BMW identifierade en marknad för. Den första generationen tillverkades åren 2004 – 2011 och blev en ersättare till 3-serie Compact och är på den svenska marknaden vanligast som ås kallad ”hatchback”; en bil med fem dörrar och liten skuff. Till denna generation är dieselmotorerna vanligast. Den andra generationen, lanserad till årsmodell 2012, är en ny modell men påminner om sin föregångare vad avser både mått och design men med en kraftigt förändrad front som det största kännetecknet. Interiören är också ny och har ett både modernare formspråk och snäppet bättre detaljkvalitet och finish. Denna modell var den första 1-serien att även erbjudas med fyrhjulsdrift, på BMW-språk kallat ”xDrive”.

Till 2015 årsmodell gjordes en uppdatering av modellen som främst rör ting som lyktor och grill. 2017 kom däremot en helt ny modell och denna påminner inte lika mycket om sin föregångare som de två första generationerna. Vidsträckta lyktor, aggressivare front och en mer slank modell i fyrdörrarskonfiguration. Denna finns dock endast på den kinesiska marknaden. Sedan år 2016 har BMW 2-serie tagit över som den minsta modellen i BMW:s program.

Köpa begagnad BMW 1-serien

Om du ska köpa en begagnad BMW 1-serien så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av BMW 1-serien till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad BMW 1-serien

Är du ute efter att sälja en begagnad BMW 1-serien? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din BMW 1-serien. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade BMW 1-serien här.

ContactIconKontakt