SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

saab-logo

Begagnade Saab till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Saab. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav drygt 300 stycken av dessa var Saab. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Saab, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Saab från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Saab gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Saab då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Vad som först var en flygplanstillverkare i 1937 skulle en dag bli biltillverkaren Saab som kom till 1949. Mycket har hänt under åren som Saab varit en av de stora svenska biltillverkare respekterad och populär världen över. Efter många år präglad av finansiella problem och uppköpta av olika ägare så gick till slut företaget i konkurs 2011. Men det gäller att inte ge upp. Två år senare återupptogs produktionen på modellen 9–3 under nya ägaren NEVS med det dröjde inte länge innan den sista bilen rullade ut ur fabriken 2015.

Innan Saab:s konkurs hade även amerikanska företaget General Motors samt holländska Spyker försökt rädda företaget. Några av de mest kända modellerna under Saab:s existens har på senare år varit bland annat Saab 9–3 och Saab 9–5. Saab 900 och Saab 9000 var två mycket populära modeller under stora delar utav 80- och 90-talet.

Tidigare i företagets histori0a kan man återblicka på Saab 99 och Saab 96 som båda var populära på 60–70 talet. I dagsläget finns det många begagnade Saab bilar på marknaden och prisbilden är väldigt bra. Du får mycket bil för pengarna och du ska inte vara orolig att det inte finns reservdelar då det fortfarande produceras delar till det flesta modeller av Orio AB i Trollhättan.

Privatleasa en begagnad Saab

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Saab genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Saab

Om du ska köpa en begagnad Saab så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Saab till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Saab

Är du ute efter att sälja en begagnad Saab? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Saab. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Saab här.

ContactIconKontakt