SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

saab-logo

Begagnade Saab 9-3 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Saab 9-3. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Saab 9-3. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Saab 9-3, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Saab 9-3 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Saab 9-3 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Saab 9-3 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Vad som var tänkt från början som en ersättare till den åldrande Saab 900 skulle istället bli den sista personbilen som Saab tillverkade. 1998 började första modellerna utav den nya modellen Saab 9–3 rulla ut ur fabriken i Trollhättan. Saab 900 som hade tillverkats under många år kändes föråldrad och Saab 9–5 hade lanserats året innan. Detta ledde till att man ville skapa en bil som var bättre ägnad åt utvecklingen på marknaden. Modellen finns som bland annat sedan, kombi samt cabriolet. Under åren har Saab släppt olika generationer med bland annat en etanoldriven version med namnet Saab 9–3 BioPower. Även första generationen hade en värsting modell med namnet Viggen med en 2.2 liters motor och runt 230 hästkrafter under huven. Viggen som var namngiven efter stridsflygplanet Saab 37 Viggen fanns bara i 4400 exemplar och slutade tillverkas 2002. Denna var en kraftfullare version utav den dåvarande Saab 93-Aero. Innan Saab gick i konkurs 2011 började Saab producera andra generationen, 2013 började man återuppta produktionen utav Saab 9–3 under en ny ägare som var dåvarande NEVS. Dock dröjde det inte länge innan man slutade med att producera Saab 9–3 och sista bilen rullade ut ur fabriken i Trollhättan 2015. Trots nedläggningen är Saab 9–3 fortfarande het på begagnatmarknaden och man behöver inte oroa sig över reservdelar då dessa fortfarande tillverkas.

Köpa begagnad Saab 9-3

Om du ska köpa en begagnad Saab 9-3 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Saab 9-3 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Saab 9-3

Är du ute efter att sälja en begagnad Saab 9-3? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Saab 9-3. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Saab 9-3 här.

Saabmodeller

ContactIconKontakt