SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

seat-logo

Begagnade SEAT till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja SEAT. På våra auktioner förra året sålde vi över 26 000 bilar varav ett 70-tal av dessa var av märket SEAT. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din SEAT, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din SEAT från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Så låt oss göra jobbet för dig. Vill du istället köpa en SEAT gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av SEAT då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

13 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 13 av 13 träffar

SEAT är en spansk biltillverkare som grundades i början av 50-talet. Första modellen skulle bli SEAT 1400 som först lanserades 1953. En modell som hjälpte sätta företaget på kartan inom bilindustrin på 60-talet var storsäljaren SEAT 600 som tillverkades från 1957 fram till 1973.

Den spanska biltillverkaren har även varit mycket framstående inom olika motorsport- och rallysammanhang sedan början av 70-talet med en rad olika titlar. 1986 gick Volkswagen in och köpte en ledande andel av företaget pga. av en försämrad ekonomi. Numera delar SEAT samma plattform som många andra modeller från Volkswagen koncernen med bland annat VW och Audi. Några aktuella modeller som är populära från SEAT är bland annat modellen Ibiza. Även den något större modellen Leon som är designad av Walter de Silva konkurrerar i den populära Golfklassen.

Köpa begagnad SEAT

Om du ska köpa en begagnad SEAT så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av SEAT till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad SEAT

Är du ute efter att sälja en begagnad SEAT? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din SEAT. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade SEAT här.

ContactIconKontakt