SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

seat-logo

Begagnade SEAT Alhambra till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din SEAT Alhambra. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen SEAT Alhambra. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din SEAT Alhambra, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din SEAT Alhambra från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en SEAT Alhambra gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av SEAT Alhambra då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Seat är ett spanskt bilmärke som ingår i VAG-koncernen med Volkswagen som största märke. I Sverige har Seat under perioder varit mindre vanligt men har introducerats bredare sedan mitten av 2010-talet med siktet inställt på att konkurrera med Alfa Romeo. Sedan en tid tillbaka finns den sportigare divisionen Cupra som förstärkare. Seat Alhambra har en historia som sträcker sig tillbaka till den tid då bilklassen var som allra populärast på marknaden, den första bilen lanserades redan 1996 och generationerna har varit långlivade. Till dess modellen lades ned 2020 har endast två generationer tillverkats. Den vanligaste du finner som begagnad idag är den andra generationen som började tillverkas år 2012. Liksom föregångaren rör det sig om en sjusitsig, stor MPV (minibuss), med antingen diesel- eller bensinmotor. Modellen delar plattform med Volkswagen Sharan och är nära identiskt med densamma. Till skillnad från andra i samma bilklass, särskilt lite äldre modeller, så finns Seat Alhambra att få med fyrhjulsdrift, 4x4, och då med dieselmotorn på 2 liter och 140 hästkrafter.

Köpa begagnad SEAT Alhambra

Om du ska köpa en begagnad SEAT Alhambra så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av SEAT Alhambra till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad SEAT Alhambra

Är du ute efter att sälja en begagnad SEAT Alhambra? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din SEAT Alhambra. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade SEAT Alhambra här.

ContactIconKontakt