SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

seat-logo

Begagnade SEAT Leon till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din SEAT Leon. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen SEAT Leon. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din SEAT Leon, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din SEAT Leon från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en SEAT Leon gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av SEAT Leon då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

15 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 15 av 15 träffar

I Seats produktlinje hittar vi modellen Leon som är något större jämfört med den mindre modellen Ibiza som har länge varit en storsäljare för SEAT. Leon debuterade för första gången 1999 och har likheter med tidigare versionen Toledo till utseendet dock med en sportigare karaktär. 2005 lanserades andra generationen med hjälp utav Seats nya designer Walter de Silva som står bakom många kända bilmodeller såsom Alfa Romeo 147 och är känd för att designa riktigt sportiga bilar. Senaste generationen är byggd med samma plattform som Audi använder på sin A3, och Volkswagen med sin Golf då samtliga modeller är byggda med Volkswagen Group MQB plattform. Även en hel del olika versioner finns på senaste generationen med Leon 5D, Leon ST som är en bra familjebil i kombiutförande. Även Leon X-perience för lite tuffare tag och en mångsidig vardag. Leon Cupra med sin moderna samt lite sportigare utförande är en tuff bil. Dessutom har samtliga modeller fått 5 stjärnor utav EURO NCAP för sin säkerhet vilket gör den till en väldigt säker bil att köra. Några andra bilar som konkurrerar i samma klass är bland annat Toyota Auris och Volkswagen Golf.

Köpa begagnad SEAT Leon

Om du ska köpa en begagnad SEAT Leon så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av SEAT Leon till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad SEAT Leon

Är du ute efter att sälja en begagnad SEAT Leon? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din SEAT Leon. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade SEAT Leon här.

ContactIconKontakt