SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

seat-logo

Begagnade SEAT Ibiza till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din SEAT Ibiza. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen SEAT Ibiza. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din SEAT Ibiza, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din SEAT Ibiza från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en SEAT Ibiza gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av SEAT Ibiza då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Seat Ibiza är en bil i ”golfklassen” och det spanska märkets bästsäljare sedan den introducerades i mitten av 1980-talet. Den första generationen var storleksmässigt som en dåtida Volkswagen Golf och designad av samma berömda formgivare – Giorgetto Giugiaro. Denna första generation fanns med antingen tre- eller fem dörrar och mätte under 3,7 meter i längd. Det är med andra ord en nätt liten bil som gjorde sig bra i tät statstrafik. Den allra minsta motorn var på under 1 liter i cylindervolym och tillhörde bland Europas allra mest bränsleekonomiska vid lanseringen. De något större bensinmotorerna var dock vanligare på den nordiska marknaden. Den andra generationen lanserades 1993 och höll i nio år, också den ritad av Giugiaro, och blev en omtyckt småbil som fick en facelift år 1999. Detta förändrade inte ursprungsformen eller egenskaperna utan rörde främst framlyktorna. Dylika bensinmotorer var fortfarande alterantiven även om dieselmotorer nu gjorde entré hos Seat. De blev aldrig några storsäljare på just nordiska marknaden utan bensinmotorerna är de som dominerar begagnatmarknaden. Den tredje generationen av bilmodellen blev populärare i Sverige och tillverkades mellan 2002 – 2008 och har en något rundare framtoning än Volkswagen Polo vilken den baseras på. Dieselmotorer blev vanligare i denna generation och motorerna återfinns även i flertalet VW-modeller. Den fjärde och femte generationen av Seat Ibiza är de som dominerar begagnatmarknaden idag och den sistnämnda lanserades till årsmodell 2017; kraftigt omarbetad och med en högre detaljfinish i främst interiör.

Privatleasa en begagnad SEAT Ibiza

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade SEAT Ibiza genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad SEAT Ibiza

Om du ska köpa en begagnad SEAT Ibiza så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av SEAT Ibiza till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad SEAT Ibiza

Är du ute efter att sälja en begagnad SEAT Ibiza? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din SEAT Ibiza. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade SEAT Ibiza här.

ContactIconKontakt