SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Kia har seglat upp som ett av Sveriges snabbast växande bilmärken. Att köpa en ny eller begagnad Kia innebär för många den populära mellanklassmodellen C'eed men det finns också flertalet andra intressanta och kostnadseffektiva bilar från Kia, även elbilar. Hos Kvdbil kan du köpa begagnade Kia och vi har alltid ett flertal modeller till försäljning.

Om du skall sälja din KIA på privatmarknaden kan det vara mycket jobb från din sida, något som Kvdbil skulle kunna göra åt dig. Vi sköter hela försäljningen åt dig inklusive all marknadsföring, in- och utvändig tvätt, ägarbyte, och leverans till bilens nya ägare. Vi visar upp din KIA, genomför ett fordonstest så att kunden ser exakt vad det är hen budar på. Sedan sätter vi in pengarna från försäljningen på ditt konto!

40 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 40 träffar

Historien bakom KIA

"Att komma från Öst" som namnet betyder på koreanska eller KIA som vi känner till bilmärket här i västvärlden är en av de äldsta biltillverkare i Sydkorea då den grundades redan 1944. Sedan 2005 har biltillverkaren bytt fokus från den asiatiska marknaden till att koncentrera sig på Europa som marknad. Numera står design på agendan med hjälp av chefsdesigner Peter Schreijer som anlitades 2006. Detta har lett till att KIA kan stolt skryta med att icke mindre än 15 olika modeller som har vunnit utmärkelsen Reddot designpriset genom åren. På den svenska marknaden finns KIA i en bred variation av olika utföranden med allt ifrån den bränslesnåla stadsbilen KIA Picanto till större modeller som KIA Sorento med sin rymlighet och säkerhet som signum då den har fått 5 stjärnor från EURO NCAP. Några andra av företagets mer populära modeller är bland annat KIA CEE'D som är en bra familjebil i mellanklassen och KIA Sportage som är företagets mest sålda SUV modell. Kan nämnas att båda CEE'D och Sportage har vunnit var sitt Reddot designpris. Särskilt attraktivt när det gäller KIA är deras 7-årige nybilsgaranti för såväl privatbilar som tjänste- och förmånsbilar. Detta gör KIA till ett omtyckt och prisvärt märke med hög kvalitet.

Köpa begagnad KIA

Om du ska köpa en begagnad KIA så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA här.

ContactIconKontakt