SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Rio till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Rio. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Rio. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Rio, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Rio från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Rio gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Rio då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

KIA Rio är en modell i småbilssegmentet som först lanserades år 2000. Första generationen tillverkades som en fyra-dörrars sedan samt en fem-dörrars halvkombi och fanns enbart med bensinmotorer som alternativ. Andra generationen fick sin debut 2005 och en av de största skillnaderna jämfört med tidigare generation var att det gick att välja till en dieselmotor. 2011 skulle ytterligare ett generationsskifte komma till och tredje generation KIA Rio lanserades. På fjärde generationen som började säljas 2017 finns modellen i två olika versioner med KIA Rio Advance samt Launch Edition. Motoralternativen är sparsamma på fjärde generationen och går att få med två olika bensinalternativ med en manuell 5-vxl 1.25 MPi med en effekt av 84 hk samt automat med en 1.4 MPi och en effekt på 100 hk. I småbilskategori konkurrerar modellen med bl.a. Ford Fiesta, Citroen C3. En annan modell från samma tillverkare i samma storleksklass är KIA Picanto som är något större och har tillverkats sedan 2004. Som standard har även KIA Rio en väldigt bra nybilsgaranti då KIA erbjuder en 7-årig nybilsgaranti vilket är väldigt förmånligt.

Privatleasa en begagnad KIA Rio

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade KIA Rio genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad KIA Rio

Om du ska köpa en begagnad KIA Rio så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Rio till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Rio

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Rio? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Rio. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Rio här.

ContactIconKontakt