SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Venga till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Venga. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Venga. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Venga, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Venga från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Venga gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Venga då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

KIA Venga är en 5-dörrars MPV (Multi PurposeVehicle) som bygger på samma bottenplatta som KIA Soul samt Hyundai i20 och har tillverkats sedan 2009. Till storlek är modellen relativt liten men har en flexibilitet vilket ger den en större rymlighet med en längd på strax över 4 m. En annan MPV modell från samma tillverkare är KIA Carens som är något större och har varit i produktion sedan 1999. Modellen är utvecklad och tillverkad i Europa. 2015 skulle KIA Venga få en mindre ansiktslyft på både interiören och exteriören med bland annat en lite större navigationsskärm och annat utseende på fronten med ny design på grillen samt ett annat utseende på kofångaren bak på bilen. Modellen går numera att få med två olika motoralternativ: en 1.4 CRDi med en effekt på 90 hk samt en 6-vxl 1.6 liters bensinmotor med 125 hk. Som standard har även KIA Venga en väldigt bra nybils garanti då KIA erbjuder 7-års nybilsgaranti vilket är väldigt förmånligt. Venga finns i två versioner med dels Action och Advance.

Köpa begagnad KIA Venga

Om du ska köpa en begagnad KIA Venga så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Venga till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Venga

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Venga? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Venga. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Venga här.

ContactIconKontakt