SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA EV6 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

En begagnad Kia EV6 är en bil som kan beskrivas som en sportig crossover som lovar en inspirerande körupplevelse. Den här modellen är inte endast designad för att ge komfort och stil. Det är en elbil med många fördelar – från dess blixtrande snabba laddningskapacitet till dess rymliga och hållbart designade interiör.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Värt att notera är dess imponerande räckvidd på upp till 528 km, en räckvidd som möjliggör längre resor utan att behöva oroa sig för att ladda ofta. Tack vare en 800-voltsteknik i Kia EV6 kan du under optimala förhållanden ladda batteriet från 10 till 80 procent på bara 18 minuter om du använder en >250 kW snabbladdare. Det är en framstående egenskap för den som är på språng och inte vill spendera för mycket tid vid laddstationen.

Hur är det att äga en begagnad Kia EV6?

Att äga en begagnad Kia EV6 innebär att njuta av de fördelar som en toppmodern elbil erbjuder. Bilmodellen är baserad på Kias specialutvecklade elbilsplattform, E-GMP, vilket innebär att du får en bil med lång räckvidd, ultrasnabb laddning och en rymlig kupé, allt detta med noll utsläpp under körning. En av de mest spännande aspekterna av att äga en Kia EV6 är interiören, med dubbla 12,3" välvda panoramaskärmar som erbjuder en intuitiv och inspirerande användarupplevelse. För den musikälskande finns det ett premiumljudsystem från Meridian med 14 högtalare som säkerställer en fantastisk ljudupplevelse, vare sig du lyssnar på musik eller navigationsinstruktioner.

Design och komfort i Kia EV6

Designmässigt är Kia EV6 vilsam för ögat med sina dynamiska och sportiga linjer som är synliga från varje vinkel. Att skaffa en begagnad Kia EV6 eller den sportigare GT-Line-modellen kommer att imponera, eftersom dessa versioner levererar både snabbhet och elegans. Interiörens utformning har fokus på att vara användarvänlig och intuitiv med den senaste tekniken och hållbara materialval, som veganläder och material gjord på återvunnen PET.

Teknologi och uppkoppling i Kia EV6

För dig som är teknikintresserad är en begagnad Kia EV6 fylld med innovationer. Du kan ladda din smartphone trådlöst på den centrala konsolen, vilket erbjuder god bekvämlighet och indikerar bilens framåtblickande design. Kia Connect-appen och tjänsterna som Kia EV6 är utrustad med tillåter dig att hålla dig välinformerad och uppkopplad även när du är på resande fot.

Kia EV6 GT – en sportigare version

För den som söker ett lite extra kraftfullt utförande är en begagnad Kia EV6 GT ett lämpligare val. Kia EV6 GT erbjuder samma innovativa design och tekniska finess som basmodellen men med en ännu sportigare känsla och en motoreffekt på 585hk jämfört med 228 eller 325hk på de vanliga modellerna.

Köpa och äga en begagnad Kia EV6

Att välja en begagnad Kia EV6 innebär att du får en bil som fokuserar på en fin körupplevelse, samtidigt som den har ett starkt fokus på design och hållbarhet. Vare sig det är räckvidden, laddningstiden, den rymliga kupén, eller den avancerade teknologin man tänker på, så är Kia EV6 en bil som definitivt står i centrum för framtidens mobilitet.

ContactIconKontakt