SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Sorento till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Sorento. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Sorento. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Sorento, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Sorento från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Sorento gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Sorento då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

I klassen av mellanstora SUV:ar hittar man KIA Sorento som först lanserades 2002 och är en robust mångsysslare som är bra för både äventyr och familj. KIA Sorento konkurrerar med bland andra Hyundai Grand Santa Fe, Honda CR-V och Nissan X-Trail som är tre populära modeller i SUV klassen. Andra generationen kom först ut 2009 där modellen fick bland annat bättre vägegenskaper och komfort då KIA hade arbetat med att ta fram en bättre bil genom ändringar på olika detaljer i utförandet. Även säkerheten blev bättre på andra generationen där KIA Sorento utdelades 5 stjärnor utav Euro NCAP:s krocktest. Tredje och senaste generationen kom ut 2013 där modellen var vuxit i storlek och känns rymligare i utförandet med 3 sätesrader och 7 sittplatser är numera en standard på tredje generationer. På tredje generationen är motoralternativen sparsamma då modellen erbjuds endast med en 6-växlad 2.2 CRDi Diesel AWD motor med en effekt på 200 hk. Även denna generation har fått 5 stjärnor på Euro NCAP:s krocktest där KIA alltid strävar åt att tillverka säkra bilar. Som standard har även KIA Sorento en väldigt bra nybils garanti då KIA erbjuder 7-års nybilsgaranti vilket är väldigt förmånligt.

Köpa begagnad KIA Sorento

Om du ska köpa en begagnad KIA Sorento så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Sorento till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Sorento

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Sorento? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Sorento. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Sorento här.

ContactIconKontakt