SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Picanto till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Picanto. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Picanto. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Picanto, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Picanto från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Picanto gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Picanto då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

KIA Picanto är en modell bland småbilar som har tillverkats sedan 2004. En bil som passar bra för storstaden då den är liten till storlek och tar inte mycket plats i trafiken samt är relativt ekonomisk när det kommer till bränsleförbrukning. Några andra modeller i småbils kategorin som konkurrerar med KIA Picanto är dels Toyota Aygo och Peugeot 108. Andra generationen 2011 och den största skillnaden var att modellen gick att få som en tre-dörrars halvkombi då första generationen endast tillverkades som en fem-dörrars halvkombi och att det inte längre fanns dieselmotorer utan endast bensinalternativ. På senaste generationen KIA Picanto är motoralternativen sparsamma då det går att få modellen i två olika bensinalternativ med en manuell 5-vxl 1.0 MPi med en effekt av 67 hk samt automat med en 1.2 MPi med en effekt på 84 hk. Däremot när det kommer till olika versioner så finns det mer att välja på med KIA Picanto. Det finns Action, Launch Edition, Advance och GT Line Launch Edition. Som standard erbjuder även KIA deras populära nybilsgarantin på 7 år vilket är en av det mest generösa på marknaden.

Köpa begagnad KIA Picanto

Om du ska köpa en begagnad KIA Picanto så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Picanto till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Picanto

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Picanto? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Picanto. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Picanto här.

ContactIconKontakt