SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Soul till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Soul. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Soul. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Soul, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Soul från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Soul gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Soul då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

2009 lanserades KIA Soul som är en 5-dörrars MPV (Multi Purpose Vehicle) från sydkoreanska biltillverkaren KIA. Några andra MPV modeller från samma tillverkare är bland annat KIA Carens samt KIA Venga. Från andra biltillverkare är franska Renault Capture och japanska Nissan Juke två stora konkurrenter. Modellen har även några likheter med KIA Venga och Hyundai i20 då man använder samma bottenplatta. 2014 skulle andra generationens lanseras och den största skillnaden på generationsskiftet är att modellen blev något större förutom att höjden är densamma som tidigare generation. Trots att KIA Soul inte är så stor känns modellen ganska rymlig tack vare att den har en lite högre takhöjd. På senaste generationen finns versionerna Advance, CRDi Advance och T-GDI. Motoralternativen för modellen är med 1.6 liters bensin- och dieselvarianter med en effekt från 132–204 hk beroende på utförande. KIA Soul tillverkas även som en elbil med modellen KIA Soul EV. Denna miljövänlige bilen har en motoreffekt på 110 hk och körsträcka på ca. 25 mil på en laddning samt att den kan snabbladdas till upp 80% på ca. 30 min. Som standard har även KIA Soul KIA:s 7 års nybilsgaranti vilket är väldigt förmånligt.

Köpa begagnad KIA Soul

Om du ska köpa en begagnad KIA Soul så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Soul till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Soul

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Soul? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Soul. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Soul här.

ContactIconKontakt