SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Cee’d till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Cee’d. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Cee’d. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Cee’d, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Cee’d från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Cee’d gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Cee’d då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

När KIA valde att lansera en ny modell för den europeiska marknaden fick svensken Pontus Fontaeus i uppdrag att formge en helt ny bil som skulle bli uppföljare till tidigare KIA Cerato. Resultatet blev KIA Cee'd. Ett stort kännetecknade att modellen är riktad mot den europeiska bilmarknaden är förutom design och prestandan namnet där CE står för Community of Europe och ED som står för European Design. Storleksmässigt är modellen i Golfklassen och kan jämföras med exempelvis Peugeot 308 och Mazda3 bara för att nämna några få bilar på marknaden. Sedan 2006 då modellen först lanserades har mycket hänt och numera finns KIA Cee´d även som combi i form av Kia Cee´d Sportwagon samt med KIA C'eed GT som är en sportigare variant. När det gäller motoralternativ finns modellen med både diesel- och bensinvarianter från den minsta motorn som består utav en 6-växlad bensinmotor på 1.4 liter till en 1.6 liters manuell bensinmotor med 204 hk som finns som standard på aktuella KIA Cee`d GT. En annan faktor som gör modellen till ett populärt val på den svenska marknaden är att KIA erbjuder en 7-årig nybilsgaranti liksom på många andra modeller från den sydkoreanska biltillverkaren.

Köpa begagnad KIA Cee’d

Om du ska köpa en begagnad KIA Cee’d så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Cee’d till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Cee’d

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Cee’d? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Cee’d. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Cee’d här.

ContactIconKontakt