SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

kia-logo

Begagnade KIA Sportage till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din KIA Sportage. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen KIA Sportage. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din KIA Sportage, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din KIA Sportage från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en KIA Sportage gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av KIA Sportage då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

5 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 5 av 5 träffar

KIA Sportage som nu är inne på 4:e generationen är en 5-dörrars SUV modell som först lanserades 1993 av biltillverkaren KIA som är en av de äldsta biltillverkare i Sydkorea. Senaste generationen Sportage som först började produceras 2015 finns med en mängd olika motoralternativ med bland annat en 1,6 – 2,4 liters bensinmotorer samt en 1,7 liters dieselmotor och vilket har lett till att modellen är KIA:s mest sålda SUV och en utav de mest sålda på marknaden. På senare tid har KIA valt att satsa mer på design och att ge Sportagen mjukare linjer. Som bevis på förbättrad design kan man notera att modellen fick Reddot designpriset 2016. KIA kan också stoltsera med att 15 olika modeller har vunnit samma utmärkelse genom åren. Sportagen har länge varit ett populärt val bland olika suvar på marknaden. Jämför man med några konkurrerande märken i samma klass som t.ex. Ford Kuga och Nissan Qashqai, så anser många att KIA Sportage är ett prisvärt alternativ då man får mycket bil för pengarna som är väldigt eftertraktad på begagnatmarknaden. En stor fördel är även att det ingår en 7-årig nybilsgaranti som på det allra flesta KIA modeller vilket ökar förtroendet för KIA som märke.

Köpa begagnad KIA Sportage

Om du ska köpa en begagnad KIA Sportage så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av KIA Sportage till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad KIA Sportage

Är du ute efter att sälja en begagnad KIA Sportage? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din KIA Sportage. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade KIA Sportage här.

ContactIconKontakt