SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

ford-logo

Begagnade Ford Kuga till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Ford Kuga. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Ford Kuga. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Ford Kuga, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Ford Kuga från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Ford Kuga gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Ford Kuga då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

I kategorin SUVar från Ford hittar man bland annat Ford Kuga som också är den minsta SUV modellen som Ford producerar i dagsläget. Modellen har funnits på marknaden sedan 2008 och bygger på samma plattform som populära Ford Focus och Ford C-Max då samtliga modeller tillverkas med C1 plattformen. I utförande finns den med både framhjulsdrift samt fyrhjulsdrift vilket gör modellen perfekt som en vanlig vardagsbil och även klarar av lite tuffare terränger. På senaste generationen använder man sig utav AWD teknik på samtliga fyrhjulsdrivna versioner vilket gör det möjligt för bilen att fördela kraften jämt mellan alla fyra hjulen beroende på olika vägförhållanden och ger den bättre köregenskaper. Modellen kommer också med några olika motoralternativ där man bland annat hittar olika bensin- och dieselversioner. På senaste generationens Kuga som började tillverkas 2013 finns det en rad olika utrustningspaket där man bland annat hittar ST-Line för ett sportigare och tuffare utseende. Det finns även lyx varianten Ford Kuga Vingale tillverkad av det finaste materialet som Ford kan erbjuda och som förhöjer lyxkänslan till en helt annan nivå. En annan fördel med Ford Kuga är att den har fått fem stjärnor utav EURO-NCAP vilket gör modellen till en säker bil på marknaden. Några bilar i samma klass som Ford Kuga konkurrerar hårt med är bland annat VW Tiguan samt Nissan Qashqai.

Köpa begagnad Ford Kuga

Om du ska köpa en begagnad Ford Kuga så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Ford Kuga till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Ford Kuga

Är du ute efter att sälja en begagnad Ford Kuga? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Ford Kuga. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Ford Kuga här.

ContactIconKontakt