SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

ford-logo

Begagnade Ford Mondeo till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Ford Mondeo. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Ford Mondeo. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Ford Mondeo, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Ford Mondeo från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Ford Mondeo gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Ford Mondeo då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

4 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 4 av 4 träffar

Ford Mondeo är en efterföljare till Ford Sierra som har funnits på den svenska marknaden sedan 1992. Modellen är i samma klass och konkurrerar med bland annat Skoda Superb och Mazda 6 och hamnar därmed i den större familjebilsklassen. 1996 skulle andra generationen av Ford Mondeo lanseras vilket resulterade i en ny design på både interiören och exteriören. Vid millennieskiftet var det dags för tredje generationen av Ford Mondeo att lanseras och denna modell var betydligt större jämfört med förgående version. Även några nya motoralternativ kom till med bland annat en 3.0 liters bensinmotor med en effekt på 204 hk. Tredje generationen tillverkades fram till 2007 då det var dags för en fjärde generationen att lanseras. Fjärde generationen skulle dela likheter med Volvo V70 samt S80 då man valde att använda samma bottenplatta. Femte och senaste generation har funnits på marknaden sedan 2014 och finns med lite olika utföranden. Förutom en standardversion så finns det Ford Mondeo Vingale som kännetecknas av extra lyx och komfort. Möjligheten finns även för den som vill ha egenskaperna från Vingalen fast med lite mera klös i motorn och en sportigare karaktär med Mondeo ST-Line versionen.

Köpa begagnad Ford Mondeo

Om du ska köpa en begagnad Ford Mondeo så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Ford Mondeo till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Ford Mondeo

Är du ute efter att sälja en begagnad Ford Mondeo? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Ford Mondeo. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Ford Mondeo här.

ContactIconKontakt