SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

ford-logo

Begagnade Ford Mustang till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Ford Mustang. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Ford Mustang. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Ford Mustang, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Ford Mustang från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Ford Mustang gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Ford Mustang då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Ford Mustang är en amerikansk muskelbil, i storleksklass ”pony car” i amerikansk ordning, som introducerades i USA under 1960-talets mitt. Den blev snabbt en populär ungdomsbil tack vare god prestanda, omtyckt design och med en liten prislapp för bilar i grundutförande. Den främsta konkurrenten kommer från General Motors och heter Chevrolet Camaro, en bil som också tillverkats sedan 60-talet. Tiderna har förändrats och Ford Mustang är idag ingen bil man kanske främst förknippar med ungdomar som precis tagit körkort utan snarare entusiaster av amerikanska muskelbilar i alla åldrar. I Sverige blir dock bilen aldrig särskilt billig som ny på grund av moms och tullavgifter. Vissa årsmodeller har sålts på den svenska marknaden direkt via generalagenten Ford medan modellen emellanåt varit tvungen att importeras från USA då den inte funnits tillgänglig via officiella återförsäljare under vissa perioder. Dom vanligaste modellerna i Sverige är bilar från 1960- samt tidigt 1970-tal samt de nyare modellerna från 2005 och framåt vars form och attribut är starkt inspirerad av Mustangens guldålder; det är en retrodesignad bil med bladfjädring och stora motorer. Den femte generationens Ford Mustang presenterades just år 2005 och blev en omedelbar försäljningssuccé för märket. I grundutförande har denna modell en bensindriven V6-motor om fyra liter i cylindervolym och 200 hästkrafter, kopplad till antingen en 5-växlad automatlåda eller 5-växlad manuell variant varav den förstnämnda är absolut vanligast. Intressant är att modellen var lågt prissatt i USA. Vid ett tillfälle kostade den inte mer än strax under 20 000 dollar som ny om inga tillval gjordes (grundutförande). Två olika V8-motorer finns och de har cylindervolym om 4,6- respektive 5,4 liter med överladdning vilken endast finns i specialversioner av modellen. Uppdatering med bland annat ny front kom till årsmodell 2010. Den sjätte generationens Mustang lanserades till årsmodell 2015 och har snarlika ytter- och innermått som sin föregångare. Den stora skillnaden (förutom en helt ny retroinspirerade design) är att bakre bladfjädringen ersatts av modern fjädring och förutom sex- och åttacylindriga motorer tillkom även en mindre fyrcylindrig variant med turbo.

Köpa begagnad Ford Mustang

Om du ska köpa en begagnad Ford Mustang så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Ford Mustang till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Ford Mustang

Är du ute efter att sälja en begagnad Ford Mustang? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Ford Mustang. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Ford Mustang här.

ContactIconKontakt