SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

ford-logo

Begagnade Ford Focus till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Ford Focus. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Ford Focus. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Ford Focus, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Ford Focus från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Ford Focus gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Ford Focus då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

4 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 4 av 4 träffar

1998 introducerades den nya Ford Focus som skulle bli ersättare till den mycket populära Ford Escort. Modellen finns i flera olika utförande med bland annat sedan, kombi, tre-dörrars coupé samt som cabriolet. Även motoralternativen som finns att välja på senaste generationen är generösa med bland annat bensin, diesel och även som miljöbil. Som många andra modeller har Ford Focus förknippats med rallysammanhang då man under många år synts flitigt i tävlingar med kända förare som bakom ratten som t.ex. Colin McRae ansedd som en av de bästa rallyförarna genom tiderna. Detta har lett till att Focusen även har sportalternativ med bland annat RS serien som står för "rallysport" där man får en sportigare körupplevelse och med bland annat större turbo och bromsar samt ett styvare chassi som gör bilen till en riktigt vass bil ute på vägarna. Även ST serien som står för " sports technology" finns på marknaden och är en sportigare modell från Ford. Denna serie är något mindre sportigt jämfört med RS serien men är tänkt för den som vill ha lite extra kick i motorn då den är utrustad med fler hästkrafter jämfört standardutförandet.

Köpa begagnad Ford Focus

Om du ska köpa en begagnad Ford Focus så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Ford Focus till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Ford Focus

Är du ute efter att sälja en begagnad Ford Focus? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Ford Focus. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Ford Focus här.

ContactIconKontakt