SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

ford-logo

Begagnade Ford Fiesta till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Ford Fiesta. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Ford Fiesta. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Ford Fiesta, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Ford Fiesta från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Ford Fiesta gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Ford Fiesta då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

En utav Fords mindre modeller men inte den minsta är veteranen Ford Fiesta som har funnits på marknaden sedan 1976. Numera är Ford Ka den minsta modellen som Ford tillverkar. Från den första Ford Fiestan till dagens generation har mycket hänt då den startade som en väldigt enkel bil i utförandet. Numera har Ford Fiesta fått betydligt rundare former samt att den har utvecklats till att erbjuda väldigt många tekniska finesser för att vara småbil. Tack vare en massa smart teknologi får föraren en bättre bilfärd. Under åren har Ford Fiestan hunnit bli en riktig försäljningssuccé och därmed en utav de modeller som hamnar i topp 3 utav mest sålda modeller från Ford. I utförande finns modellen både som 3-dörrars samt 5-dörrars alternativ. Alla dessa utföranden finns med en massa olika paket som t.ex. Trendlinjen för ett modernt utseende. Några andra versioner är bland annat Titanum serien samt Vingale för extra lyx och det bästa materialet som Ford kan erbjuda. ST-Line är den sportigare varianten och till sist Active serien som har ett Crossover utförande. Detta gör att modellen når ut till en bred publik.

Köpa begagnad Ford Fiesta

Om du ska köpa en begagnad Ford Fiesta så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Ford Fiesta till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Ford Fiesta

Är du ute efter att sälja en begagnad Ford Fiesta? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Ford Fiesta. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Ford Fiesta här.

ContactIconKontakt