SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

renault-logo

Begagnade Renault till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja Renault. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav drygt 1000 stycken av dessa var av märket Renault. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Renault, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Renault från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Så låt oss göra jobbet för dig. Vill du istället köpa en Renault gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Renault då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

11 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 11 av 11 träffar

1899 startade Louis Renault och hans två bröder vad vi idag känner till som biltillverkaren Renault. Första bilen som någonsin tillverkades av företaget var modellen Voiturette som lanserades under samma år.

Med sin första modell hade man tidigare köpt in motorer från franska företaget De Dion Bouton men valde 1903 att börja tillverka sina egna motorer. Renault har tillverkat en mängd olika modeller genom åren och en av de modellerna som har sålt väldigt bra är klassikern 4CV.

Numera har Renault en bred linje av olika modeller med bland annat den populära småbilen Clio och familjebilen Megane. Renault har även valt att satsa stort inom crossover segmentet där man idag hittar bland annat Captur, Kadjar samt Koleos. Renault har även valt att ta sig in på marknaden för elbilar vilket man hittar bland annat företagets minsta modell Twizy samt större modellerna Zoe och Kangoo. Man ska ej glömma att Renault har också en rad olika transportbilar med bland annat Trafic samt Master. Detta gör att Renault riktar in sig på en bred marknad av ägare och köpare då man har en modell för nästan varje ändamål.

Köpa begagnad Renault

Om du ska köpa en begagnad Renault så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Renault till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Renault

Är du ute efter att sälja en begagnad Renault? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Renault. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Renault här.

ContactIconKontakt