SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

renault-logo

Begagnade Renault Mégane till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Renault Mégane. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Renault Mégane. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Renault Mégane, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Renault Mégane från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Renault Mégane gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Renault Mégane då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Första generationen Renault Megane lanserades 1995 och är ersättare till tidigare Renault 19 som kom ut 1988. Till storlek är Renault Megane som många andra modeller i Golfklassen vilket gör att det finns många konkurrenter t.ex. Ford Focus och Skoda Octavia. Modellen är också den första bil i sin klass att få 5 stjärnor utav Euro NCAP. Andra generationen skulle lanseras 2002 och var bland annat utsedd till European Car of the Year 2003. På andra generationen skulle modellen även få en mindre ansiktslyftning med dels ett nytt utseende på framgrillen. Det dröjde till 2008 då tredje generationen lanserades och även denna generation fick en ansiktslyftning 2012 med bland annat några nya motoralternativ. Senaste generationen började tillverkas 2016 och finns i lite olika utföranden. Modellerna på senaste generationen går under namnen Nya Megane samt den sportigare varianten Megane GT. Även två combi modeller finns och går under namnen Megane Sport Tourer och Sport Tourer GT. Dessutom finns lite olika utrustningsnivåer och förutom standardutförandet finns versionerna Life, Zen och Bose samt GT vilket gör att man kan få ett mer personligt utförande. När det kommer till motorer finns modellen med både bensin- och dieselalternativ från 100 hk till 205 hk beroende på modell.

Köpa begagnad Renault Mégane

Om du ska köpa en begagnad Renault Mégane så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Renault Mégane till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Renault Mégane

Är du ute efter att sälja en begagnad Renault Mégane? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Renault Mégane. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Renault Mégane här.

ContactIconKontakt