SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

renault-logo

Begagnade Renault Laguna till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Renault Laguna. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Renault Laguna. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Renault Laguna, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Renault Laguna från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Renault Laguna gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Renault Laguna då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Renault Laguna är för de flesta synonymt med kombi och familjebil. Desto färre känner kanske till att den även finns som en strömlinjeformad kupémodell med två dörrar. Denna udda variant finns endast i den sista generationen som tillverkades från 2007 till 2015. Modellens historia tar dock sin början under 1990-talets tidiga år då den första generationen introducerades som sedanmodell och kombi, en bil i samma storleksklass som dåtida Volkswagen Passat, och med prislapp som matchade. Modellen visade sig vara en bra satsning för Renault och den andra generationen kom år 2000 och var en en helt ny Laguna och denna andra generation blev också vanligare i Sverige än den första. Vid tidpunkten var inte dieselmotorer särskilt vanliga hos många bilmärken världen över men så var inte fallet i Frankrike, under denna tid fanns flera dieselalternativ till nästan samtliga franska bilar och däribland Laguna. Vanligast är dock bensinmotorerna i den andra generationen. Noterbart är att Laguna var bland de första standardbilarna att erbjudas med nyckellöst system; ”nyckeln” bestod av ett kort med knappar för olika funktioner samt startknapp inne i bilen. Den tredje och sista generationens Renault Laguna lanserades år 2007 och hade växt något på bredden och längden jämfört med den förra. Inledningsvis var också dieselmotorerna vanligare i denna Laguna på grund av dåtida skatteregler som gynnade dessa. Denna finns som antingen sedan, kombi eller kupé varav kombimodellen är vanligast i Sverige.

Köpa begagnad Renault Laguna

Om du ska köpa en begagnad Renault Laguna så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Renault Laguna till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Renault Laguna

Är du ute efter att sälja en begagnad Renault Laguna? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Renault Laguna. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Renault Laguna här.

ContactIconKontakt