SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

renault-logo

Begagnade Renault Clio till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Renault Clio. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Renault Clio. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Renault Clio, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Renault Clio från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Renault Clio gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Renault Clio då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

I småbilssegmentet från denna kända franska biltillverkare hittar man Renault Clio. 1990 lanserades modellen vilket skulle bli en efterföljare till den tidigare Renault 5 som länge hade varit populär och lanserades redan 1972. Renault Clio var också en utav det första bilarna som tillverkades med plaststötfångare både fram och bak på bilen. Karaktären på modellen så är det en relativt liten bil med som passar bra för storstaden. En annan modell i småbilssegmentet från samma biltillverkare är Renault Zoe som lanserades 2012. Några rivaler i samma klass är bland annat Skoda Fabia och Citroen C3. I senaste generation Renault Clio finns modellen i lite olika utföranden där man även kan hitta en combi modell som går under namnet Renault Clio Sport Tourer. Finns även en sportvariant som går under namnet Renault Clio R.S. som har en 1.6 liters bensinmotor med upp till 220 hästkrafter. Förutom att modellen tillverkas som en 3 dörrars halvkombi finns även en combi- och sportvariant samt en hel del olika versioner med bland annat Life, Zen, Intense, GT Line och R.S. vilket gör att bilen riktar in sig på en bred marknad utav bilförare.

Köpa begagnad Renault Clio

Om du ska köpa en begagnad Renault Clio så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Renault Clio till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Renault Clio

Är du ute efter att sälja en begagnad Renault Clio? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Renault Clio. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Renault Clio här.

ContactIconKontakt