SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

renault-logo

Begagnade Renault Captur till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Renault Captur. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Renault Captur. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Renault Captur, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Renault Captur från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Renault Captur gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Renault Captur då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Från franska biltillverkaren Renault hittar man numera crossovern Captur, en robust liten crossover som konkurrerar med bland andra Nissan Juke och Mazda CX-3. Från samma biltillverkare finns även några andra alternativ i crossoverutförande med bland annat Renault Kadjar och Renault Koleos. Captur bygger på samma plattform som tidigare modellen Renault Clio som tillverkats sedan 1990 och en av modellerna i småbilssegmentet från Renault. Sedan 2013 har Renault Captur funnits på den svenska marknaden och 2017 fick modellen en mindre ansiktslyftning med dels mindre förändringar på interiören och exteriören samt även lite fler alternativ på tillbehör. Detta kan man se på senaste generationen där modellen finns i fyra olika versioner. Förutom standardutförande finns versionerna Life, Zen och Intens vilket gör att man kan få ett mer personligt utförande. När det kommer till de olika motoralternativen finns senaste generationen Captur med tre olika bensinalternativ där man hittar Energy TCe 90 med en effekt på 90 hk samt Energy TCe 120 som kommer med en manuell växellåda samt Energy TCe 120 EDC med automatlåda där båda alternativen har en effekt på 120 hk.

Köpa begagnad Renault Captur

Om du ska köpa en begagnad Renault Captur så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Renault Captur till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Renault Captur

Är du ute efter att sälja en begagnad Renault Captur? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Renault Captur. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Renault Captur här.

ContactIconKontakt