ford-logo

Begagnade Ford C-Max till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Ford C-Max. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Ford C-Max. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Ford C-Max, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Ford C-Max från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Ford C-Max gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Ford C-Max då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

Visar: 0 / 0
Rekommenderad
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Ford C-max Grand är en MPV-modell, alltså en familjebil med sju säten genom en extra sätesrad längst bak, medan C-max utan tilläggsnamn endast har fem säten. Den extra sätesraden i Grand-modellen kan fällas ner när den inte behövs för att maximera lastutrymmet. Den första generationens C-max lanserades till årsmodell 2003 med en rad olika bensin- och dieselmotorer varav bensinalternativen var populärast inledningsvis (på grund av förändrade skatteregler råder det omvända senare). Värt att notera för spekulanter är att denna generation inte såldes med en extra sätesrad. Det ändrades till den andra generationen 2011 då modellen Grand C-max såg dagens ljus och denna höll fram till 2019. De vanligaste motorvalen i den andra generationens C-max är bensinmotorer och särskilt 1,5- respektive 2-litersmotorn som är vanligast i varianten med sju säten. Det finns också en dieselmotor med tilläggsnamnet TDCI på 2 liter. Den minsta motorn i familjen är också den som levererar allra lägst förbrukning, en bensinmotor på endast 1 liter och 100 hästkrafter kopplad till en manuell växellåda. De övriga är lika vanliga med manuell låda som med automatlåda.

Privatleasa en begagnad Ford C-Max

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Ford C-Max genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Ford C-Max

Om du ska köpa en begagnad Ford C-Max så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Ford C-Max till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Ford C-Max

Är du ute efter att sälja en begagnad Ford C-Max? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Ford C-Max. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Ford C-Max här.

ContactIcon
Kontakt