SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo V70 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo V70. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo V70. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo V70, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo V70 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo V70 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo V70 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

12 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 12 av 12 träffar

En av Sveriges mest omtyckta och sålda modeller är Volvo V70. Serien som tillverkades i nästan 20 år blev en favorit bland många ägare, och är så än idag.

Att svensk kvalitét håller länge är V70 ett bevis på. Bilmodellen är väldigt eftertraktad på begagnatmarknaden och populär bland både ägare och köpare. Modellen kännetecknas av trygghet och har varit ett eftertraktat val hos såväl företagare som barnfamiljer.

Volvo V70 tillverkades för första gången år 1997 och har sedan dess funnits i olika versioner samt med en mängd olika tillbehörspaket som t.ex. Volvo V70 R- och Volvo V70 Classic-utföranden. Som de flesta modeller från Volvo så finns det olika motoralternativ med bland annat bensin, diesel, gasdrivna (Bi-Fuel) och etanol E-85/bensin. Det skulle inte dröja länge från första tillverkningen förrän den nya generationen Volvo V70 lanserades med en ny plattform och senare ett nytt motoralternativ. Detta skedde nämligen redan vid millennieskiftet. I samma serie finns idag också bilen som crossover-alternativ med modellen Volvo XC70 med fyrhjulsdriftsteknik (AWD) som låter kraften fördelas jämt mellan alla fyra hjulen.

Efter nästan 20 år på tronen som mest sålda bilmodell i Sverige valde Volvo år 2016 att sluta tillverka serien och satsa på den nya generationen av Volvo V90, som är en något större och lyxigare variant av bil. Men V70 håller än och vill du ha en svensktillverkad kvalitétsbil som erbjuder trygghet och komfort så kan en V70 rätt val för dig.

Köpa begagnad Volvo V70

Om du ska köpa en begagnad Volvo V70 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo V70 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo V70

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo V70? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo V70. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo V70 här.

ContactIconKontakt