SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo V40 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo V40. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo V40. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo V40, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo V40 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo V40 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo V40 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

6 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 6 av 6 träffar

Volvo V40 som är en halvkombi tillverkad av Volvo, är för många den perfekta stadsbilen genom sin smarta teknik och enkelhet att köra. Modellen lanserades 1995 och är en av de minsta bilarna i Volvos produktion.

Den senaste versionen kom ut på marknaden 2012 och som de flesta Volvomodellerna finns Volvo V40 med en mängd olika utföranden och motoralternativ. Bland några av de modeller som tillverkas i dagsläget finns Momentum där komfort och säkerhet är i fokus och Inscription, som är känd för ett mer exklusivt utseende. R-Design är till för den som vill ha ett sportigare alternativ. Volvo V40 finns både som bensindriven med 152 till 245 hästkrafter och dieselalternativ från 120 upp till 190 hästkrafter. Med modellen Volvo V40 Cross Country finns också möjlighet att ha fyrhjulsdrift, i form av AWD-standard.

På senaste generationen Volvo V40 har man integrerat mer teknik och hjälpmedel för att göra det så enkelt som möjligt för föraren. Volvo har alltid varit kända för säkerhet och lagt mycket kraft på att göra V40 till en extremt säker bil på marknaden.

Köpa begagnad Volvo V40

Om du ska köpa en begagnad Volvo V40 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo V40 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo V40

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo V40? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo V40. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo V40 här.

ContactIconKontakt