SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo C30 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo C30. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo C30. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo C30, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo C30 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo C30 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo C30 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

En utav Volvos modeller i Golfklassen är 3-dörrars kupén Volvo C30. Den har tydliga likheter med den klassiska Volvo P1800 ES även känd som ”fiskbilen” som hade sin storhet på 70-talet. Bilen har varit lika mycket omtyckt som hatad då den har en något annorlunda karaktär jämfört med övriga Volvo modeller. Även om modellen inte tillverkades under så många år har modellen hunnit bli bland annat Volvos första elbil med Volvo C30 Electric samt varit med i många olika motorsports evenemang med både STCC och WTCC bakom sig. Volvo C30 finns med olika motoralternativ där man kan välja mellan bensin- eller dieselversioner. Det är möjligt att välja mellan det minsta alternativet som består utav D2 motorn med 115 hästar ända upp till de största motorerna som inkluderar dels D5 med sina 180 hästkrafter och T5 med 220 hästkrafter och finns i både diesel respektive bensinutföranden. Modellen går även att få tag på med flexifuel som är en kombination utav bensin/E85 motorn som tillverkades från 2006 till 2010. Detta bara för att nämna några få fördelar med C30. Modellen tillverkades under åren 2006 till 2013 och numera är Volvo V40 den modell som är mest lik i utförande när det kommer till storlek och form.

Köpa begagnad Volvo C30

Om du ska köpa en begagnad Volvo C30 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo C30 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo C30

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo C30? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo C30. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo C30 här.

ContactIconKontakt