SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

volvo-logo

Begagnade Volvo XC40 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Volvo XC40. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Volvo XC40. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Volvo XC40, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Volvo XC40 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Volvo XC40 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Volvo XC40 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

14 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 14 av 14 träffar

Volvo XC40 är en crossovermodell i litet format (närliggande BMW X3 och Audi Q3 i storlek) och presenterades hösten 2017 som 2018 årsmodell. Bilen blev snabbt omtalad för sin design signerad Thomas Ingenlath och blev inte bara uppmärksammad för sitt yttre utan också belönad med titeln ”Året europeiska bil” av engelska motortidningen ”What Car?” i januari 2018. Volvo XC40 är, tillsammans med den betydligt större XC90, den första bilen som bygger på den nya CMA-plattformen som kommer tjänstgöra plattform för alla Volvo-modeller framöver och även för bilar från kinesiska Lynk & Co. Modellen finns med tre olika bensinmotorer respektive två dieseldrivna. Den mildaste varianten är en trecylindrig bensinmotor, kallad T3, på 1,5 liter och 156 hästkrafter och har ett grundpris på under 300 000 kronor som nybil. Denna motor finns endast med 6-växlad manuell låda och har ett Co2-utsläpp om 144 gram per kilometer som lägst beroende på val av däck, väglag med mera. Den är dessutom bränsleeffektiv med angiven förbrukning om 0,62 liter per mil vid blandad körning. Önskar man mer effekt finns XC40 att få med en cylinder till i form av såväl T4- som med den starkaste T5-motorn varav den sistnämnda inte kan beställas utan fyrhjulsdrift. Värt att notera är att den minsta T3-motorn inte kan kombineras med tillvalet fyrhjulsdrift utan endast finns som framhjulsdriven. Dieselvarianterna är de beprövade D3- och D4-motorerna som ger 148 respektive 187 hästkrafter. En vanlig fundering gällande bilar i denna storleksklass är bagageutrymmets storlek, vilket gör att många kanske väljer en större (och i vissa fall dyrare bilmodell). Ett tips är att provköra bilmodellen för att bilda sig en bättre bild av de praktiska egenskaperna. I fallet med Volvo XC40 finns en bagagevolym om 460 liter med baksätet i uppfällt läge. I många fall räcker lastutrymmet längre än vad man tror.

Köpa begagnad Volvo XC40

Om du ska köpa en begagnad Volvo XC40 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Volvo XC40 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Volvo XC40

Är du ute efter att sälja en begagnad Volvo XC40? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Volvo XC40. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Volvo XC40 här.

ContactIconKontakt