SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi Q3 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi Q3. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi Q3. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi Q3, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi Q3 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi Q3 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi Q3 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

3 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 3 av 3 träffar

Audis näst minsta modell i Crossover- och SUV-serien är Audi Q3. Tre år efter att den större modellen Audi Q5 som ingår i samma familj lanserades 2011 ville Audi skapa en något mindre modell. Hittills har Audi modellen hunnit bli ett bra alternativ för den som vill ha en stadsbil men ändå klara av lite tuffare terräng. Jämfört med de större modellerna Q5 och Q7 så har Audi Q3 betydligt fler motoralternativ med både bensin- och dieselmotorer från 150 hästkrafter ända upp till största varianten som består utav en 2.0 liters TFSI motor med 220 hästar. Audi erbjuder framhjulsdrift och fyrhjulsdrift vilket riktar sig till en bredare kundkrets då det tillåter olika köregenskaper. Som det flesta modeller i Q serien finns även modellen att få med en något sportigare utseende med S-line paketet. Även några olika utrustningsvarianter finns med både sportpaketet där man bland annat hittar sportstolar och sportigare detaljer på interiören. Q3 Design är i utförande mer modern med ett elegant och kraftfullare utseende. Några andra modeller som är i samma klass som Audi Q3 är bland annat Volkswagen Tiguan och Yetin från Skoda.

Köpa begagnad Audi Q3

Om du ska köpa en begagnad Audi Q3 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi Q3 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi Q3

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi Q3? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi Q3. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi Q3 här.

ContactIconKontakt