SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi Q4 e-tron till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att köpa en begagnad Audi Q4 e-tron är att investera i framtiden utan att göra avkall på kvalitet och körglädje. Den här bilen är Audis hjärtslag inom elbilssegmentet, byggd för att passa perfekt in i vardagen med sin praktiska design och elektrifierande prestanda.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

När du tittar på begagnade bilar kan du med fördel överväga en Audi Q4 e-tron, särskilt om du är intresserad av en elbil. Audi Q4 e-tron är tillverkad med 100% grön el och värme från förnybara källor och är koldioxidneutral enligt certifieringsorganet TÜV Nord. När du sitter bakom ratten märker du att varje detalj är genomtänkt för att maximera komfort och användarvänlighet, från de intuitiva kontrollerna till den rymliga kabinen.

Prestanda redo för framtiden

En begagnad Audi Q4 e-tron är utrustad med en kraftfull elmotor på 150 kW (170, 204, 265, 286, 299 och 340 hk) och ett generöst utformat batteripack på 77 kWh netto, vilket erbjuder en räckvidd på imponerande 508 km enligt WLTP-standarden. Detta gör Audi Q4 e-tron till ett utmärkt val för såväl kortare stadsturer som längre resor. Kombinationen av effekt och energieffektivitet gör att du kan glädjas åt låga driftkostnader samtidigt som du har tillräckligt med kraft för att tackla omkörningar med självförtroende.

Audi Q4 e-tron Sportback – när designen räknas

En variant av Audi Q4 e-tron som lockar är Sportback-versionen. Även om bilens inre funktioner är likartade, erbjuder Sportback en mer dynamisk exteriör och en silhuett som sticker ut. Att köpa en begagnad Audi Q4 e-tron Sportback kan vara lösningen för dig som värdesätter stil lika mycket som substans.

Räckvidd och laddning – enkel vardagslogistik

Med en Audi Q4 e-tron behöver du sällan oroa dig för laddning. Tack vare en generös räckvidd och smidiga laddningsmöjligheter, där du kan gå från 5 % till 80 % på enbart 38 minuter med snabbladdning på 125 kW, är det enkelt att planera såväl vardagliga resor som längre utflykter utan räckviddsångest. Med tanke på räckvidden kan du känna dig trygg i din bil – vare sig du skjutsar barnen till träningen eller är ute på en längre resa.

Omfamna framtiden med en begagnad Audi Q4 e-tron

En begagnad Audi Q4 e-tron innebär så klart att man kan njuta av en premiumupplevelse till ett mer överkomligt pris. Audi fortsätter att lova samma kvalitet och komfort som i sina fossilbränsledrivna modeller, men här får du miljövänlighet som en bonus. Den elektriska drivlinan är både responsiv och raffinerad, vilket säkerställer att körglädjen förblir intakt.

Körupplevelsen är smidig och avkopplande och lämpar sig väl för de flesta förare. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på 6,2 sekunder och en toppfart på 180 km/h, är Audi Q4 e-tron inte bara snabb, den är också stabil och säker med en Euro NCAP-betyg på fem stjärnor. Den intuitiva växellådan och de sofistikerade hjälpmedlen underlättar körningen och höjer säkerhetsnivån. 

Att äga en begagnad Audi Q4 e-tron

En begagnad Audi Q4 e-tron är alltså perfekt för den som vill vara med om förändringen mot en elektrifierad framtid utan att kompromissa med kvalitet. Den erbjuder en hög komfortnivå, robusta säkerhetsfunktioner och en elektrisk körglädje som gör varje utflykt till en njutning. Med olika modeller som Proline och Sportback, finns det en Audi Q4 e-tron för varje smak och behov. Att köpa en begagnad Audi Q4 e-tron är inte bara ett bra val för plånboken, det är också ett steg mot en hållbarare framtid.

ContactIconKontakt