SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi A1 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi A1. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Audi A1. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi A1, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi A1 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi A1 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi A1 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

Audis premium modell i småbilssegmentet sedan den tog över tronen 2010 efter Audi A2 är numera Audi A1 Sportback som bygger på samma bottenplatta som SEAT Ibiza och Volkswagen Polo. I standardutförande kommer Sportback med olika motoralternativ med allt från 95–116 hästkrafter som räcker mer än tillräckligt att driva en liten bil som Audi A1 Sportback. I standardutförande kommer modellen i två varianter där man dels kan välja en designversion för ett mer klassiskt Audi utseende eller sportversion där man hittar en mer dynamisk form och kromade ändrör på bilen. S-line finns även för att maximera det sportiga utseendet på sin Sportback vilket ger bilen en riktigt fin finish. Skulle det dock mot all förmodan inte kännas tillräckligt sportigt finns varianten Audi S1 Sportback som är ett riktigt litet kraftpaket med fyrhjulsdrift (Quattro) som standard och 231 hästkrafter under huven. Med andra ord en riktigt snabb och tuff liten bil som inte kan bli något annat än roligt att köra.

Köpa begagnad Audi A1

Om du ska köpa en begagnad Audi A1 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Audi A1 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Audi A1

Är du ute efter att sälja en begagnad Audi A1? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Audi A1. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Audi A1 här.

ContactIconKontakt