SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

audi-logo

Begagnade Audi E-tron till salu – Köp via auktion eller till fast pris

När du funderar på att köpa en begagnad bil, är Audi e-tron ett modernt och väl genomtänkt elbilsalternativ. Audi e-tron presenterades som en efterlängtad modell på marknaden, med ett betydande antal förbeställningar globalt. Den kommer med en imponerande uppsättning egenskaper som gör den till en övertygande kandidat för den som letar efter en elbil med premiumkänsla.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

Audi e-tron erbjuder ett 95 kWh stort litiumjon-batteri som ger dig en potential att köra upp till 417 kilometer på en enda laddning, enligt WLTP-standard. Detta gör den till ett pålitligt alternativ för både längre resor och stadstrafik. Laddningen av e-tron är också praktisk - med en 150 kW snabbladdare når du 0-80% på bara 30 minuter. För hemmaladdning med 11 kW tar det 8,5 timmar.

Audi e-tron är utrustad med två asynkrona elmotorer som tillsammans ger en maxeffekt på 360 hästkrafter och en toppfart på 200 km/h. Acceleration sker från 0 till 100 km/h på imponerande 6,6 sekunder och om du använder boost-läget sker samma acceleration ännu snabbare, på bara 5,7 sekunder.

Upplevelsen av att äga en begagnad Audi e-tron

Att äga en Audi e-tron innebär att du får en bil som kombinerar smart teknik med praktisk design. Tack vare den väl avvägda viktfördelningen och den inkluderade adaptiva luftfjädringen känns inte Audi e-tron, trots sin tjänstevikt på 2 490 kg, klumpig att köra. Vidare signalerar de omfattande säkerhetssystemen, som dubbla krockkuddar fram och en knäkrockkudde för föraren, om en säker resa. Dessutom får du en elbil som klarar av att dra tunga släp upp till 1 800 kg, vilket är en ovanlig förmåga för en elbil.

Audi e-trons miljöprofil är också stark, där bilen är klassad med Euro 6. Detta tillsammans med det faktum att Audi producerar bilen i en klimatneutral fabrik, gör en begagnad Audi e-tron till ett miljömedvetet val.

Livskvalitet på vägen med en begagnad Audi e-tron

Med en begagnad Audi e-tron får du inte bara en kraftfull och pålitlig elbil, utan även en högkvalitativ vardagskomfort. Den lyxiga inredningen där dubbla skärmar för infotainment dominerar mittkonsolen, ger en modern och högteknologisk känsla. Men Audi har varit måna om att också behålla en intuitiv användarupplevelse med konventionella spakar och knappar, vilket gör det enkelt även för nya e-tron-förare.

Bagageutrymmet är generöst, med en kapacitet på 720 liter som kan utökas till 1 725 liter, samt ytterligare 60 liter I fronten av bilen, vilket ger dig god flexibilitet för såväl vardagsinköp som semesterresan.

Varför en Audi e-tron är ett smart begagnatköp

Att investera i en begagnad Audi e-tron innebär att du får tillgång till en avancerad och genomtänkt elbil med satsningar på framtiden. Audi e-tron är en bil som speglar en övergång mot elektrifierad körning utan att kompromissa med fart, prestanda eller bekvämlighet.

Med dessa egenskaper i åtanke kan en begagnad Audi e-tron vara ett perfekt val för dig som söker en premium-elbil med solid prestanda och en trygg framtid på vägarna.

ContactIconKontakt